lørdag 21. mai 2011

Er kvinnen Jesabel sluppet løs?

Dette fant jeg i Dagen for en god del år siden.

Hvem er denne kvinnen Jesabel? Da jeg fikk varsel fra Herren om å lese skriften, forstod jeg klart at skriften i Bibelen ikke stemte med den lære som vi fikk i skolen eller den som er i kirkene og bedehusene. Jesu Kristi lære bygger på skriften eller det som Herren sa selv: "Dere har Moses og profetene, hør dem". Jeg kom fram til Johannes Åpenbaring og begynte å lese om de syv lysestakene og Herren midt iblant dem. Jeg kom så til kap. 2:18-19: "Og skriv til engelen for menigheten i Tyatira, dette sier Guds Sønn, han som har øyne som ildsluer og hvis føtter er lik skinnende kobber. Jeg vet om dine gjerninger og din kjærlighet og din tjeneste, din tro og tålmodighet og dine siste gjerninger som er flere enn de første. Men jeg har imot deg at du lar kvinnen Jesabel råde, hun som sier at hun er en profetinne og som lærer og forfører mine tjenere til å drive hor og ete avgudsoffer". Jeg stusset lenge ved disse ord. Hvem var så denne kvinnen Jesabel? Les 2 Kong 9:1-12. Etter det som kommer fram, så måtte denne kvinnen være den største synderinne blant Israels kvinner. Når så Jesus tok med seg i sin åpenbaring til Johannes noe som hadde skjedd om lag tusen år før dennes tid, må det være en radikal advarsel til oss to tusen år senere. Fra naturens side eller fra skaperverket, fikk alle levende skapninger sin oppgave i denne verden. Dyrene fikk sin oppgave, fuglene fikk sin oppgave, fisken i havene fikk sin oppgave. Så kommer vi til menneskene: Mannen fikk sin oppgave og kvinnen sin oppgave på denne jord. Har vi menn gjort vår plikt? Eller går skriften i oppfyllelse? Jes 3:12: "Mitt folks herskere er barn og kvinnene råder over det. Mitt folk, dine førere er forførere. Den vei du skal gå har de ødelagt". Ord 31:3: "Gi ikke kvinnen din kraft, og gå ikke på veier som fører til ødeleggelser for konger". Det står andre steder i Bibelen at kvinnen skal være sin mann lydig og at mannen er kvinnens hode.
Har vi så fått kvinnen Jesabel igjen? Kvinnelige presidenter, kvinnelige statsministre, kvinnelige biskoper, statsråder, prester, politimestre, advokater, dommere og mange flere i toppstillinger. Det er bare pavestolen igjen. Dette er bare en liten del av kvinnen Jesabel.
Det blir for mye i dette innlegget å ta med om alle motene, når hun henger naken på husveggene og i vinduene. For ikke å snakke om den store pornoindustrien og barnedrap i mors liv. Hvor er det blitt av den medfødte og den medskapte morskjærligheten?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar